Welkom bij HertLease.

Wat kan Hertlease voor u betekenen?

840

contracten

82%

Ecologische wagens

120%

Inzet

98%

Klanttevredenheid

Wie we zijn

Dankzij de visie en de verenigde krachten van bezielers Olivier en Joery ontstond in 2021 Hertlease. Met elk meer dan 20 jaar ervaring verzamelde dit ambitieuze duo de nodige kennis en een pak frisse ideeën om de voor hen intussen welbekende leasing wereld te veroveren.

Onze Missie

Als one-stop-shop voor operational lease maken wij het verschil door ons unieke aanbod, onze persoonlijke hands-on aanpak en een uitgebreid netwerk van zorgvuldig uitgekozen partners. Streven naar een superieure beleving, naar de perfecte klantentevredenheid.

Ons Motto

“Better. Faster. Always on.”

  • Better. Voor iedere klant een aanpak op maat
  • Faster. Snelle aanpak en efficiënte opvolging
  • Always on. Steeds bereikbaar en vooruitdenkend

De beleving rond mobiliteit

Hertlease is dan ook gegroeid door de klanten uit het verleden, die voor hun werknemers een welverdiende beleving rond mobiliteit wilden creëren. Dat blijkt tot op dag van vandaag toch een groot gemis te zijn bij andere traditionele leasing partners.

Door zeer nauw samen te werken met onze klanten trachten wij hun wensen goed aan te voelen en van daaruit alle verwachtingen rond beleving en service te overtreffen. Snel schakelen, de meest recente evoluties op de voet volgen en dit alles op een rationele, verstandige manier. Zo kunnen we de ontbrekende factoren in de beleving van het automotive proces niet alleen aanvullen maar ook optimaliseren.

Hoe HertLease het verschil maakt

Volledige ontzorging voor zowel de bestuurders als voor onze klanten, waardoor het rijplezier primeert bovenop de administratieve zorgen. Elke dag opnieuw maken wij voor u het verschil. Daarnaast kunnen bedrijven steeds rekenen op het meest recente en deskundige advies inzake fiscaliteit, TCO en aftrekbaarheid.

Transparante communicatie

We communiceren op een uiterst transparante manier. Dit komt de kwaliteit ten goede waar op zijn beurt extra belevenis en klantentevredenheid uit voortvloeit.

Volledige carpolicy

We werken - steeds in overleg met onze klanten - een volledige carpolicy uit. Zo selecteren we in de reeks door u gekozen automerken de ‘best in class’ modellen inzake fiscaliteit, zonder hierbij het rijplezier uit het oog te verliezen. En als bijkomende service werken we graag de meest competitieve fleetvoorwaarden uit.

Partnerships

Door de partnerships die wij zijn aangegaan met de juiste premium resellers brengen we u een service die de door u verwachte dienstverlening overstijgt.

Absolute meerwaarde

We onderscheiden ons absoluut in de meerwaarde voor de klant zelf. Bij aanvang van een samenwerking wordt er een (financiëel) return verhaal voorgelegd, wat ‘the good feeling’ alleen maar extra kracht bij zet om de samenwerking te verlengen en uit te breiden.

Premium leasing

We zijn een atypische mobiliteitspartner die zich begeeft in de niche van de markt en fungeert als een échte premium leasingmaatschappij.

Open calculatie

Een open calculatie geeft de klant het vertrouwen waar hij of zij naar op zoek is.

Enkel positive vibes

Streven naar perfectie dragen wij hoog in het vaandel. De negatieve aspecten die leasing klanten in fleetbeheer nu ervaren, worden omgezet in een win-win situatie, vol positive vibes. Daarbij overheerst een volledige ontzorging, zowel voor de klant als voor de bestuurder. Op die manier primeert het rijplezier steeds op de administratieve en fiscale sleur.

Om dat te kunnen verwezenlijken selecteerden wij voor u de juiste partners om zo voor u extra meerwaarde te creëren. Denk daarbij aan specifiek geselecteerde, officiële dealerships voor zowel levering als service. Maar ook aan verzekeringsmaatschappijen die u écht helpen, een snelle en efficiënte pechverhelping en bandencentrales met oog voor kwaliteit.